ELSA Finland hakee uutta innokasta hallitusta kaudelle 2018–2019. Järjestämme vuosittain lukuisia kansallisen tason tapahtumia ja edustamme suomalaista ELSA-verkostoa kansainvälisellä tasolla. ELSA Finlandissa pääset mukaan aidosti kansainvälisen opiskelijajärjestön toimintaan sekä työskentelemään osana motivoitunutta tiimiä. Tehtävien hoito on mahdollista mistä päin Suomea tahansa! Haettavat paikat löytyvät alta.

Puheenjohtaja (BEE) – Lisätietoja antaa Jarl-Johan Héde (president@fi.elsa.org)
ELSA Finlandin puheenjohtajana tärkein tehtäväsi on koordinoida kansallisen hallituksen työtä ja tukea sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Edelleen tuet paikallisyhdistysten puheenjohtajia heidän työssään. Eduksesi on siis kokemus tiimidynamiikasta ja johtamisesta. Vastaat myös yhdistyksen ulkosuhteista ja yhteistyökumppaneista. Teet yhteistyötä juridisen alan suurimpien toimijoiden kanssa ja sinulle tuleekin olla ennakkoluuloton ote etsiessäsi uusia yhteistyömahdollisuuksia. Puheenjohtajana huolehdit myös verkoston strategian edistymisestä ja sen tarkoituksenmukaisesta toteutumista. Onkin siis tärkeää, että sinulla itselläsi on visio ja keinot toteuttaa se!

Pääsihteeri (IM) – Lisätietoja antaa Arlene Eräheimo (secgen@fi.elsa.org)
Sinustako seuraava ELSA Finlandin pääsihteeri? Kiinnostaako kansainvälinen järjestötoiminta ja uudet haasteet? Oletko skarppi ja jämpti kaveri, jolla riittää ideoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kansainvälistä ELSA-yhteisöä – ELSA Finlandin pääsihteerinä! ELSA Finlandin pääsihteerinä näet aitiopaikalta koko ELSAn monimuotoisuuden ja pääset toimimaan osana sitä. Pääsihteeri vastaa niin järjestön sisäisestä hallinnosta, rekrytoinnista ja ELSAn sääntöjen ylläpidosta kuin aktiivijäsenten kouluttamisesta. Näiden lisäksi pääsihteeri toimii osana kansainvälistä pääsihteerien tiimiä sekä organisoi kansallisia ja kansainvälisiä kokousviikonloppuja yhteistyössä ELSAn paikallispääsihteerien kanssa.

Taloudenhoitaja (FM) – Lisätietoja antaa Milla Favén (treasurer@fi.elsa.org)
Onko budjettikuri päiväuniesi aihe? Voisivatko talousarvion toteutumisen seuraaminen ja yhdistyksen hallituksen ajan tasalla pitäminen olla uusia haasteita, jotka haluaisit sisällyttää arkeesi? Haluaisitko päästää luovuutesi valloilleen apurahahakemusten parissa? Tahtoisitko päästä osaksi kansainvälistä ELSA-yhteisöä ja osallistua toiminnan kehittämiseen ELSA Finlandin parissa? Hae ELSA Finlandin hallituksen taloudenhoitajaksi kaudelle 2018/2019! Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluu yhdistyksen kirjanpito, taloussuunnittelu, taloushallinto, rahoituksen hankkiminen sekä riskienhallinta. Taloudenhoitaja pitää huolta yhdistyksen omaisuudesta sekä laatii tilinpäätöksen ja talousarvion toimien samalla tiiviissä yhteistyössä muun hallituksen kanssa projektibudjetoinnin parissa.

Markkinointivastaava (MKT) – Lisätietoja antaa Essi Salmela (marketing@fi.elsa.org)
Oletko luova persoona? Pursuatko taiteellisia visioita, ovatko kuvanmuokkaustaitosi huippuluokkaa ja teetkö työsi tarkasti ja täsmällisesti? Onko toiveissasi laatia ja toteuttaa markkinointisuunnitelmia? Hae ELSA Finlandin markkinointivastaavaksi! Markkinointivastaavan vastuulle kuuluu ELSA-verkoston markkinointi Suomessa. Markkinointivastaava laatii ja toteuttaa markkinointisuunnitelmaa, luo markkinointimateriaaleja, johtaa Suomen markkinointitiimiä sekä huolehtii ELSAn brändin mukaisesta ilmeestä Suomessa. Markkinoinnissa pääsee toteuttamaan itseään ELSAn corporate identityn rajoissa, osallistumaan yleiseen hallitustoimintaan ja matkustamaan vuoden aikana niin paljon kuin vain haluaa.

Akateemisen ohjelman vastaava (AA) – Lisätietoja antaa Annikaisa Kinnunen (academic@fi.elsa.org)
Oletko organisointikykyinen ja hallitset projektinjohtamisen jalot taidot? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi osana kansainvälistä ELSA-yhteisöä? Hae ELSA Finlandin hallitukseen akateemisen toiminnan vastaavaksi kaudelle 2018/2019! ELSA Finlandin Academic Activities -vastaavan tehtäviin kuuluvat kansallisen esseekilpailun järjestäminen sekä kansainvälisen oikeudellisen tutkimusryhmän (Legal Research Group) koordinoiminen. AA-vastaava huolehtii myös kaksi kertaa vuodessa järjestettävästä hausta Edilex Pro -koulutusten vapaapaikkoihin sekä kansallisten Lawyers @ Work -tapahtumien järjestämisestä. Muun ohella AA-vastaava markkinoi kansainvälisiä projekteja ja tukee paikallistason toimintaa yhteistyössä paikallisvastaavien kanssa sekä vastaa Legal Trivia -pelitapahtuman koordinoinnista. AA-vastaavana verkoistoituminen on tehokasta ja kansallisella tasolla toimiminen kehittää tiimityöskentelytaitoja, pitkäjänteistä projektinjohtamista sekä suurien kokonaisuuksien hallintaa.

Oikeustapauskilpailuvastaava (MCC) – Lisätietoja antaa Tytti Sirkeinen (mootcourts@fi.elsa.org)
Oletko kiinnostunut projektijohtamisesta ja etsit uusia haasteita opiskelujesi ohelle? Haluatko päästä kehittämään ELSA Finlandin kansallista oikeustapauskilpailua? Kiinnostaako sinua päästä osaksi kansainvälistä ELSA-yhteisöä ja osallistua toiminnan kehittämiseen ELSA Finlandin parissa? Hae ELSA Finlandin hallituksen oikeustapauskilpailuvastaavaksi kaudelle 2018/2019! ELSA Finlandin oikeustapauskilpailuvastaava on päävastuussa ELSA Finlandin kansallisen oikeustapauskilpailun järjestämisestä. Tämän lisäksi Oikeustapauskilpailuvastaava koordinoi ELSAn kansanvälisiä oikeustapauskilpailuja kansallisella tasolla sekä mainostaa niitä paikallisryhmille ja jäsenille. ELSAn kansainvälisiin oikeustapauskilpailuihin kuuluvat European Human Rights Moot Court Competition (HRMCC) ja the ELSA Moot Court Competition on WTO Law (EMCC).

Seminaari- & konferenssivastaava (S&C) – Lisätietoja antaa Maria Karpathakis (seminars@fi.elsa.org)
Oletko kiinnostunut järjestämään kansainvälisiä projekteja? Haaveiletko päästä osaksi kansainvälistä ELSA-yhteisöä ja osallistua toiminnan kehittämiseen ELSA Finlandin parissa? Hae ELSA Finlandin hallituksen Seminars & Conferences -vastaavaksi kaudelle 2018/2019! Seminars & Conferences -vastaavan tehtävänä on markkinoida Suomen verkostolle ELSAn delegaatioita ja Law Schooleja sekä avustaa paikallisryhmiä opintomatkojen ja seminaarien järjestämisessä. Lisäksi S&C-vastaava järjestää vuosittain kaksi opintomatkaa; syksyisin FinEstin ELSA Estonian kanssa ja keväisin Baltic Sea Exchangen ELSA Swedenin kanssa.

Ulkomaantyöharjoitteluvastaava (STEP) – Lisätietoja antaa Susanna Hakala (step@fi.elsa.org)
Haluatko tutustua ulkomaalaisiin oikeustieteen opiskelijoihin? Kiinnostaako yhteistyö suomalaisten juristeja työllistävien yritysten kanssa? Pidätkö muiden auttamisesta ja neuvomisesta? Kaikkea tätä pääset tekemään ja kokemaan ELSA Finlandin Student Trainee Exchange Programme (STEP) -vastaavan tehtävässä! STEP on ELSAn kansainvälinen työharjoitteluohjelma, josta ELSA Finlandin STEP-vastaava on vastuussa kansallisesti. STEP-vastaava toimii Suomen STEP-tiimin vetäjänä, auttaa suomalaisia opiskelijoita harjoitteluun hakemisessa ja ulkomaalaisia harjoittelijoita Suomeen saapumisessa. Tehtäviin kuuluu myös neuvottelua yritysten kanssa, kansainvälistä yhteistyötä ELSA-verkostossa ja STEP-ohjelman kehittämistä eteenpäin kansallisesti.

Lähetä hakemuksesi, ELSA CVsi sekä tulevan kauden toimintasuunnitelmasi sunnuntaihin 1.4.2018 klo 23:59 mennessä osoitteeseen secgen@fi.elsa.org. Hakemukset saatetaan jäsenjärjestöjen saataville.