Haku ELSA Finlandin direktoreiksi kaudelle 2017–2018

ELSA Finland hakee kaudelle 2017–2018 kahta direktoria uuden hallituksen joukkoihin. ELSA Finland järjestää vuosittain lukuisia kansallisen tason tapahtumia ja edustaa aktiivisesti suomalaista ELSA-verkostoa kansainvälisellä tasolla. ELSA Finlandissa pääset osaksi aidosti kansainvälisen opiskelijajärjestön toimintaa sekä työskentelemään osana motivoitunutta tiimiä. Tehtävien hoito on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Alta löytyy tarkempi kuvaus haettavista paikoista.

Lähetäthän hakemuksesi 30.6. mennessä osoitteeseen haku@elsafinland.fi.

Director for ICT / IT-toimihenkilö

Haemme visuaalista persoonaa, joka hallitsee ohjelmointikielten ja photoshoppauksen salat. IT-toimihenkilön tehtävänä on yhteistyössä ELSA Finlandin markkinointivastaavan kanssa vastata verkkosivujen päivittämisestä sekä muista IT-asioista, kuten sähköpostin sujuvasta toiminnasta. Näin ollen mm. HTML-kielen ja WordPress-julkaisualustan tuntemus katsotaan eduksi. IT-toimihenkilö avustaa markkinointivastaavaa myös markkinointimateriaalien viimeistelyssä, joten erilaisten kuvankäsittelyohjelmien sekä muiden tietoteknisten ohjelmien käyttäminen ja sosiaalisen median hallinta ovat hyödyksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Salmela (step@elsafinland.fi).

Director for MCC / Oikeustapauskilpailuiden toimihenkilö

Oikeustapauskilpailuiden toimihenkilön tehtävänä on avustaa oikeustapauskilpailuvastaavaa NMCC:n eli ELSA Finlandin kansallisen oikeustapauskilpailun järjestämisessä. Kilpailu on suunnattu kaikille suomalaisille oikeustieteen opiskelijoille ja koostuu kahdesta eri vaiheesta; kanteen ja vastineen kirjoittamisesta sekä suullisesta finaalista.

Direktorin tehtäviin kuuluu markkinointia, varainkeruuta ja finaalipäivän käytännönjärjestelyitä. Markkinoinnissa tarkoituksena on lisätä kilpailun tunnettavuutta ja tavoittaa potentiaaliset osallistujat. Varainkeruu puolestaan kattaa potentiaalisten sponsoreiden kartoittamisen, lähestymisen ja yhteydenpidon heihin.

Direktorilta toivotaan uusia ideoita, oma-aloitteisuutta ja innokasta asennetta. Aiempi kokemus on plussaa, mutta oikealla asenteella pääsee jo pitkälle. Mikäli olet taittotaitoinen, mainitsethan sen hakemuksessasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tytti Sirkeinen (academic@joensuu.elsafinland.fi).

Parhain terveisin ja hakemuksianne innolla odottaen

ELSA Finlandin hallitus 2016–2017 & tuleva hallitus 2017–2018