Deittailu oikeustieteellisessä – näin se onnistuu

Oikeustieteiden opiskelijan rakastaminen on iso haaste. He pänttäävät jatkuvasti iltaisin, voittavat sinut lähes kaikissa argumenteissa ja heidän mielialansa voivat vaihdella todella paljon. Tässä artikkelissa haluan jakaa parhaat vinkit oikeustieteiden opiskelijan kanssa seurustelemiselle. Toivon, että pystyn tekstilläni pelastaa parikin parisuhdetta!

Luota heihin, kun he sanovat olevansa kiireisiä

He ovat todellakin kiireisiä – he eivät halua loukata sinua eivätkä he halua nähdä muita heidän selkiensä takana opiskellessaan. Heillä on tuskin aikaa nukkua, joten heillä ei todellakaan ole aikaa huijata tai pettää sinua, jos sitä pelkäät. Tämä voi olla yksi suurimmista riitojen lähteistä, joten mene ulos ystäviesi kanssa tai aloita kiinnostava harrastus, jos sinulla on tylsää. Älä aiheuta turhaa mielipahaa tulevalle lakimiehellesi epäilemällä häntä jatkuvasti.

Älä häiritse oikeustieteiden opiskelijaa, kun hän opiskelee

Yksi tärkeimmistä asioista, jonka oikeustieteiden opiskelija haluaa sinun tietävän, on tämä: Älä häiritse heitä, kun he opiskelevat. He yrittävät säilyttää päässään valtavan määrän tietoa, ja tämän prosessin keskeyttäminen on varmin tapa tehdä heidät turhautuneiksi ja vihaisiksi. Odota siis, että lakimiehesi tai lakinaisesi pitää taukoa opiskelemisestä ennen kuin näytät hänelle hauskan kissavideon, jonka löysit internetistä.

He ovat argumentoinnin mestareita – älä väittele heidän kanssansa

Lakimiehille väitteleminen tulee luonnostaan ja heidät on koulutettu olemaan siinä mestareita. En siis suosittele sinun vuoksesi, että alat väittelemään lakimiehen kanssa. Siitä tulee harvoin hyvää jälkeä, kun lakimies alkaa väittelemään tavallisen ihmisen kanssa…

Anna heille paljon rakkautta

Oikeustieteiden opiskelijat joutuvat käyttämään valtavasti aikaa sisätiloissa opiskellen tylsiä, pitkäveteisiä tekstejä. Siksi he arvostavat suuresti, kun heidän kumppaninsa huomaavat heidät ja antavat heille rakkautta, joko sanojen tai tekojen muodossa.