Förnya köket med fina posters

Det är höst igen och dags att skapa mysig stämning hemma, med ljus, konst och fin inredning. Vi tycker att posters kan göra underverk i ett kök! Det skapar en exklusiv café-känsla och eftersom det är både enkelt och billigt att beställa posters online kan man byta ut dem när årstiderna skiftar för att skapa rätt stämning.

Minimala grafiska köksposters i svart och vitt är trendigt nu och det passar in i köket eftersom det tenderar att finnas en massa prylar och pinaler i olika former, färger och material, så det kanske inte alltid behövs mer färger i köket. Om ni gillar vin där hemma finns det fina vinguider till rött eller vitt vin i svart och vitt som ser riktigt stiligt ut på väggen. Om ni är mer intresserade av kaffe så finns det också en kaffeguide.

Vi rekommenderar att du tar dig en titt på sajten och utforskar de olika kategorierna. I kategorin “Svartvita” finns det en massa snygga affischer som ser riktigt bra ut i köksinteriörer. Hur kul vore det med lite ny inspiration i köket? Om du behöver hjälp att hålla humöret uppe kanske en poster på en smilande Charlie Chaplin kan vara något. Det lönar sig att vara lite kreativ när man skapar stämning hemma i takt med årstidernas rytmer.

Sedan ska man heller inte vara blyg när det gäller stearinljus under vinterhalvåret. Det gör väldigt stor skillnad hemma då det skapar värme och intimitet. Spara lite på elräkningen denna vinter och berika hemmet med naturlig belysning, vilket också hjälper er att sova gott.