Tuomioistuimessa esiintyminen – Näin valmistaudut

Sinulla on ensimmäinen tuomioistuin esiintyminen edessäsi. Olet hermostunut etkä tiedä mitä ihmettä oikein teet. Kuinka vältyt näyttämästä aloittelijalta?

Olipa kyse sitten yksinkertaisesta tapausten käsittelykonferenssista, pakotteista tai tuomion käsittely tiivistelmästä, kerron sinulle neuvoja, joiden avulla voit varautua ensimmäiseen tuomioistuimen esiintymiseen. Ja ei, en aio sanoa, että sinun kannattaa saapua paikoille ajoissa, olla kunnioittava ja pukeutua asianmukaisesti. Ne ovat itsestään selviä asioita.

Tarkista tuomioistuimen kalenteri ja / tai alustava päätös

Useimmilla tuomioistuimilla on verkkokalenterijärjestelmä, joka näyttää, onko istunto edelleen kalenterissa, onko alustava päätös annettu ja onko kuuleminen tarpeen. Joillakin tuomioistuimilla on myös puhelinvaihtoehto alustavia päätöksiä varten. Ennen tuomioistuimessa esiintymistä kannattaa tarkistaa, että istunto aiotaan edelleen järjestää, jottet saavu paikalle turhaan.

picture2_sud-priznal-proti_360869_p0
98a688cad59ef658c38f8edfbe8a3617

Tutustu paikallisiin sääntöihin

Tämä sääntö kulkee käsi kädessä ensimmäisen säännön kanssa. Jokainen tuomioistuin on tunnetusti vähän erilainen. Joten mene nettiin ja tarkista paikallisen tuomioistuimen säännöt ja varmista, että noudatat oikeita ohjeita, etenkin alustavien päätösten osalta.

Ota selvää tuomarista

Aivan kuten jokainen tuomioistuin on hiukan erilainen, myös jokaisella tuomarilla on oma tapansa tehdä asioita. Kysy yrityksesi kumppaneilta tai vanhemmilta kumppaneilta mahdollisia näkemyksiä parhaasta esiintymistavasta kunkin tuomarin edessä esiintymisestä. Asianajajien luettelopalvelut ovat myös tähän tarkoitukseen loistava resurssi.

Tarkista tapauksen yksityiskohdat

Valmistautuminen tuomioistuimessa esiintymiselle on pakollista. Käytä edellisenä päivänä aikaa asiakirjojen tutkimiseen ja tutustu tapaukseen ja sen yksityiskohtiin. Näin asetat itsesi parhaaseen asemaan tuomioistuimessa

Laittaudu tyylikkäästi

Jotta sinulla on parhaimmat mahdollisuudet voittaa juttusi, kannattaa ehdottomasti laittautua tyylikkääksi tuomioistuinta varten. Jos olet nainen teippipidennykset ja meikki tekevät sinusta kauniimman ja suosittelen ehdottomasti näiden kosmeettisten parantajien käyttämistä. Parhaimmillaan tyylikkään ulkonäön avulla voit voittaa koko jutun.